GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Emire Mustafa Tezel Ortaokulu

Nis

Okulumuz öğrencisi Döndü PEMEZCİ okul sporları okçuluk alanında il 3. olmuştur öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı çatısı altında yer alan İl, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve bağlı birimlerde ülke genelinde sürdürülen “Geleceğin Kan Bağışçısı Kazanımı” çalışmalarının uygulama yöntemi standart hale gelmesi üzerine “Okulumda “Kan”Panya Var” projesi çatı proje olarak seçildi. Hatay ili başta olmak üzere ülke genelinde başayan kanpaya okulumuz öğretmen ve velilerinin katılımı ile gerçekleştirdik.

Kas

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin’in girişimleriyle hikayesi, milli mücadele yıllarına dayanan bir eser olan Panorama 25 Aralık Müzesine ziyarette bulunduk. Emeği geçen Büyük Şehir Belediye başkanımıza teşekkür ederiz.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cemal GÜLİSTAN , Emire Mustafa Tezel ortaokulu 8. sınıf öğrencileri için açılan destekleme ve yetiştirme kursunu (DYK) ziyaret etti.

Okul yöneticileri ve kurslarda görevli öğretmenlerle bir araya gelen Müdürümüz, destekleme ve yetiştirme kursların hakkında bilgi aldıktan sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere, kurslarının bu yıl girecekleri LGS katkısını anlattı, kendilerine mutlu ve başarılı bir eğitim hayatı dileklerinde bulundu.

Orjinal Resim

Belediyemiz tarafından Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 08-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ‘Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır’ fuarını öğrencilerimizle ziyaret ettik.

Eyl

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cemal GÜLİSTAN okulumuza ziyarette bulunarak 2023/2024 eğitim öğretim yılının tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olması dileklerinde bulundu. Bu nazik ziyaretinden dolayı ilçe milli eğitim müdürümüze teşekkür eder yani görevinde başarılar dileriz.

Haz

GAZİANTEP  BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN KATKILARI İLE ÖĞRENCİLERİMİZİ BOTANİK PARK, ZEUGMA MÜZESİ, PANOROMA MÜZESİ VE ERİKÇE MACERA PARKI GEZİLEİNE GÖTÜRDÜK . BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

23 Nisan 1920, Türk milletinin millî iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu mutlu günde, kuruluşunun 103. yılını gurur ve coşkuyla kutladığımız Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini rahmet ve şükranla anıyoruz. Millî değerlerimizin mirasçısı ve geleceğimizin teminatı bütün çocuklarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlu olsun.