GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Emire Mustafa Tezel Ortaokulu

Emire Mustafa Tezel Ortaokulu

Adres
GÜNEŞ MAH. 87093 NOLU SK. EMİRE MUSTAFA TEZEL ORTAOKULU BLOK NO: 143 İÇ KAPI NO: 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğunu; toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratama yolunun anacak toplumların iyi yetiştiriş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın Eğitim olduğununa inanıyoruz.
Misyon
leri eğitim düzeylerine ulaşılabilecek merak ve aydınlıkta;yaşamdaki değişimeleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek,öğrencisini sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran,geliştiren;akademik başarısını yükselten,çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen,etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
Başarılar
Okulumuz 2017/2018 Eğitim Öğretim yılı sonu itibari ile 2 öğrencimiz Fen lisesine yerleşmiştir. Sportif alanda Diyarbakır´da düzenlenen Yıldız Kızlar atletizm yarışmasında öğrencimiz birincilik kazanmıştır.
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
Doğalgaz yakıtlı kalorifer sistemi
Ulaşım
Okulumuza yaklaşık 500 metre mesafesinden çeşitli belediye otobüsü hatları geçmektedir. Okulumuzun önünden iki farklı halk otobüsü geçmektedir öğretmenlerimiz, okula ulaşmak için genellikle servisleri ya da hususi araçlarını kullanmaktadırlar.
ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSLERİ
Güneş Mahallesi 87159 Nolu Sokak No: 42 Şahinbey/Gaziantep
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz, Şahinbey ilçe merkezindedir. Önünden çok şeritli Yeşilvadi yolu geçmektedir. Merkezi bir konumda olup iki farklı toplu ulaşım aracı geçmektedir.
TÜRKİYE Masa tenisi turnuvası bölge 1.liği
TUBİTAK PROJE ÇALIŞMALARI